Tar oppgjør med gamle vaner

Event.no har den siste tiden økt sitt fokus på sosialt samfunnsansvar. Vi har de siste månedene jobbet målrettet med å implementere bærekraft som en del av vår forretningsmodell, og har i den forbindelse inngått et samarbeid med Gi Gaven Videre

Gi Gaven Videre er et idéelt selskap som leverer digitale gavekort som gis videre til gode formål. Dette er et bærekraftig og meningsfullt alternativ til firmagaver, som både fører til mindre produksjon og frakt av fysiske varer, samtidig som man frigjør midler til gode formål. Vinn-vinn!

Event.no deler ofte ut premier i forbindelse med teambuilding aktiviteter, som tidligere var fysiske og lite egnet til gjenbruk. Nå er fysiske gaver byttet ut med digitale gavekort fra Gi Gaven Videre – en premie som lar vinnerne støtte et godt formål etter eget ønske.

For hver premieutdeling Event.no har i forbindelse med teambuilding aktiviteter, velger vi nå å «Gi Seieren Videre». Det betyr at vinnerlagene selv kan være med på å støtte en hjertesak de er opptatt av. 

Dette er en gave som er flott å gi, men også flott å få!

Gode tilbakemeldinger fra kundene - og hvor positivt overrasket de blir over at vi har valgt denne premien, er til stor glede og motivasjon

Tar oppgjør med gamle vanerTar oppgjør med gamle vanerTar oppgjør med gamle vanerTar oppgjør med gamle vaner

Aktuelt

Skal vi ta en kaffe?

Kick off, jubileum, konferanse, møte, digitalt arrangement, studioproduksjon, firmaarrangement, firmatur, julebord eller sommerfest. Uansett hva du ønsker å arrangere vil en prat med oss være det beste stedet å begynne.

Ta kontakt, så tar vi en kaffe og en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg.