Om Event.no

Vi i Event.no er en gjeng kreative og engasjerte eventskreddere - som skreddersyr event, konferanser og firmaturer. Vi er et eventbyrå som elsker å se våre felles idéer bli satt ut i livet.

Hos oss er ingen kunde verken for liten eller for stor. Det har gitt oss muligheten til å jobbe med et bredt utvalg bedrifter, med behov i alle størrelser.

På bakgrunn av dette har vi fått en solid erfaring innen alle deler av bransjen. Det er så enkelt som at hvis din bedrift ønsker hjelp med noe faglig eller sosialt – ja, da stiller vi ivrig opp.

Velger dere Event.no som deres arrangementspartner, velger dere en gjeng som bryr seg om mer enn bare et suksessfullt arrangement. Dere kan være sikre på at dere også velger en gjeng som gjør sitt beste for å etterleve sitt sosiale ansvar. Det handler om å ta bevisste valg som er bra for bedriften – og bra for jordkloden. Les mer om Event.no & bærekraft https://event.no/baerekraft

Sånn rent teknisk er Event.no en del av Whatever Group AS. Gruppen består av konferanse.no, hotell.no, feriehus.no, selskapslokaler.no og event.no. Whatever Group AS ble etablert i 2004 og har siden da blitt en stor aktør innenfor reiseliv og arrangementstjenester.

Om Event.no
Sitat

“Nå er første av flere jubileums-arrangementer gjennomført med glans: – Alle artistene og dere gjorde en flott jobb. – Tidsplanen fungerte veldig bra, det var en fin flyt gjennom arrangementet – Stemningen var god, gjestene var i godt humør og fornøyde med alt – Dekor, møblering og lokaler var gode til formålet vårt”

COSL

Skal vi ta en kaffe?

Kick off, jubileum, konferanse, møte, digitalt arrangement, studioproduksjon, firmaarrangement, firmatur, julebord eller sommerfest. Uansett hva du ønsker å arrangere vil en prat med oss være det beste stedet å begynne.

Ta kontakt, så tar vi en kaffe og en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg.