Konferanser

En god konferanse eller møte skal utfolde seg så friksjonsfritt som mulig, og rette fokuset mot det som virkelig betyr noe. La innlederne, foredragene og paneldebattene være det som får oppmerksomheten.

Event.no kan være deres sparrepartner – hele veien fra idé til arrangement. Våre prosjektledere har jobbet med noen av Norges største firmaer, og hjelper dere med alt som trengs for en suksessfull konferanse, uansett størrelse og omfang. 

Våre kompetanseområder inneholder å formulere og kommunisere overordnet budskap, utforme konferansens visuelle profil, rådgi i valg av underholdning og servering – og selvsagt styre det tekniske. Så la oss ta produsentrollen, så kan du fokusere på å få mest mulig ut av konferansen.

Ta kontakt og la oss sammen finne ut hvordan vi kan vise fram all kompetansen som bor i bedriften din – på en spennende og engasjerende måte.

Ta kontakt, da!

 

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

KonferanserKonferanserKonferanserKonferanserKonferanserKonferanserKonferanserKonferanserKonferanserKonferanser

Studioproduksjon

Studioproduksjon

Å framstå profesjonelle på skjerm er ikke enkelt. De som ser på er vant til høy kvalitet, og det er stadig konkurranse om seernes oppmerksomhet. En velprodusert studioproduksjon er et digitalt arrangement som kan gi dere et fortrinn i akkurat den konkurransen. Kombiner det med velproduserte innslag og en stram regi, så har dere noe som vil engasjere både kunder og ansatte.

Les mer
Påmeldingssystem

Påmeldingssystem

Event.no tilbyr påmeldingssystem for digitale og fysiske arrangementer. Vi skreddersyr påmeldingssystemet raskt og enkelt, tilpasset konferanser, reiser og events.

Les mer
Teambuilding aktiviteter

Teambuilding aktiviteter

Lek og moro, eller blodig alvor? Event.no tilbyr teambuilding aktiviteter for store og små grupper; fra enkle leker til store utfordringer! Med skreddersydde aktiviteter kan vi tilpasse en hyggelig opplevelse for alle deltakere. Lagkonkurranser, sjokoladeopplevelser, kokketeater, seiling, rappelleringsutfordringer – vi tilpasser aktivitetsnivået etter deres ønske!

Les mer
Dekor og design

Dekor og design

La det første du ser bli det siste du glemmer. Dekor er en elegant måte å sette stemning på, og en effektiv metode å bygge opp under budskapet dere ønsker å kommunisere. Hvordan dere dekorerer lokalet kan kanskje virke som en overfladisk og triviell detalj i et ellers komplisert hav av arbeidsoppgaver. Dekor er likevel en viktig, og svært effektiv måte å snakke med deltakerne på – enten det er ansatte eller kunder.

Les mer

Skal vi ta en kaffe?

Kick off, jubileum, konferanse, møte, digitalt arrangement, studioproduksjon, firmaarrangement, firmatur, julebord eller sommerfest. Uansett hva du ønsker å arrangere vil en prat med oss være det beste stedet å begynne.

Ta kontakt, så tar vi en kaffe og en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg.