Møter & konferanser

Det handler om å samle folk. Å få praten til å gå, utveksle kunnskap, og komme opp med de virkelig gode idéene. Da er det viktig med gode rammer, tydelig regi og teknikk som fungerer.

Event.no har lang erfaring med alt fra store konferanser til mindre samlinger. Så uansett om du ønsker en stor konferanse med underholdning og servering, eller er mest interessert i et velfungerende møterom i inspirerende omgivelser, har vi mange forslag på blokka.

Kontakt oss, så finner vi sammen ut hvordan vi gir deres neste faglige samling de beste forutsetninger for å bli en suksess.

Ta kontakt, da!

 

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

Konferanser

Konferanser

En god konferanse eller møte skal utfolde seg så friksjonsfritt som mulig, og rette fokuset mot det som virkelig betyr noe. La innlederne, foredragene og paneldebattene være det som får oppmerksomheten.

Les mer
Møter

Møter

Det trenger ikke alltid gjøres så stort. Ofte kan et godt utført møte være vel så produktivt. Men da må det være godt utført – og der kommer vi inn. Event.no har hjulpet mange bedrifter med å fasilitere og arrangere møter i ulike størrelser. Vi vet derfor viktigheten av inspirerende omgivelser, teknikk som fungerer, møtemat som smaker, og en jevn flyt av varm kaffe.

Les mer
Påmeldingssystem

Påmeldingssystem

Event.no tilbyr påmeldingssystem for digitale og fysiske arrangementer. Vi skreddersyr påmeldingssystemet raskt og enkelt, tilpasset konferanser, reiser og events.

Les mer
Teambuilding aktiviteter

Teambuilding aktiviteter

Lek og moro, eller blodig alvor? Event.no tilbyr teambuilding aktiviteter for store og små grupper; fra enkle leker til store utfordringer! Med skreddersydde aktiviteter kan vi tilpasse en hyggelig opplevelse for alle deltakere. Lagkonkurranser, sjokoladeopplevelser, kokketeater, seiling, rappelleringsutfordringer – vi tilpasser aktivitetsnivået etter deres ønske!

Les mer

Skal vi ta en kaffe?

Kick off, jubileum, konferanse, møte, digitalt arrangement, studioproduksjon, firmaarrangement, firmatur, julebord eller sommerfest. Uansett hva du ønsker å arrangere vil en prat med oss være det beste stedet å begynne.

Ta kontakt, så tar vi en kaffe og en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg.