Julebord

Julebordet er ikke bare en fest. Misforstå oss rett: Det er en fest, men det er også så mye mer. Det er en uformell og hyggelig avslutning på året. En mulighet for deres ansatte til å bli bedre kjent – enten med hverandre, eller med deres kunder.

Derfor er det en selvfølge at det må gå sømløst. Alle må få noe godt på tallerkenen – og kanskje også i glasset. Underholdningen må treffe, og julestemningen må sitte. Og når gjestene går hjem, skal de tenke «wow».

Med lang og bred erfaring i å skreddersy julebord, kan Event.no bistå dere med å arrangere den perfekte avslutningen på året. Enten dere ønsker en koselig julemiddag, eller sikter mot julestjerna og kliner til med tidenes førjulsfest. 

Med samarbeidspartnere over hele Norge, er det herved et løfte at deres neste julebord vil bli bedre enn julekvelden selv!

Bare send ønskelista hit, så skaper vi sammen den beste førjulsstemningen – enten dere ønsker et hyggelig lite arrangement for bedriftens ansatte, eller vil slå på stortromma for både ansatte, partnere, og kunder. 

Ta kontakt, da!

 

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

JulebordJulebordJulebordJulebordJulebordJulebordJulebord

Dekor og design

Dekor og design

La det første du ser bli det siste du glemmer. Dekor er en elegant måte å sette stemning på, og en effektiv metode å bygge opp under budskapet dere ønsker å kommunisere. Hvordan dere dekorerer lokalet kan kanskje virke som en overfladisk og triviell detalj i et ellers komplisert hav av arbeidsoppgaver. Dekor er likevel en viktig, og svært effektiv måte å snakke med deltakerne på – enten det er ansatte eller kunder.

Les mer
Påmeldingssystem

Påmeldingssystem

Event.no tilbyr påmeldingssystem for digitale og fysiske arrangementer. Vi skreddersyr påmeldingssystemet raskt og enkelt, tilpasset konferanser, reiser og events.

Les mer

Skal vi ta en kaffe?

Kick off, jubileum, konferanse, møte, digitalt arrangement, studioproduksjon, firmaarrangement, firmatur, julebord eller sommerfest. Uansett hva du ønsker å arrangere vil en prat med oss være det beste stedet å begynne.

Ta kontakt, så tar vi en kaffe og en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg.