Design & dekor

La det første du ser bli det siste du glemmer. Dekor er en elegant måte å sette stemning på, og en effektiv metode å bygge opp under budskapet dere ønsker å kommunisere.

Hvordan dere dekorerer lokalet kan kanskje virke som en overfladisk og triviell detalj i et ellers komplisert hav av arbeidsoppgaver. Dekor er likevel en viktig, og svært effektiv måte å snakke med deltakerne på – enten det er ansatte eller kunder.

Event.no har mange års erfaring med dekorskisser, set design og styling. Vi tilbyr hjelp med alt fra borddekor, til helhetlige visuelle konsepter. 

La oss sammen finne ut hvordan bedriftens grafiske profil kan gå igjen i dekoren, hvordan lyssetting kan gi ønsket stemning, og ikke minst hvordan vi skal skape et visuelt konsept som går igjen – og virkelig fester seg.

Ta kontakt, da!

 

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

Dekor og designDekor og designDekor og designDekor og designDekor og designDekor og designDekor og designDekor og designDekor og designDekor og designDekor og designDekor og designDekor og designDekor og designDekor og designDekor og designDekor og design

Påmeldingssystem

Påmeldingssystem

Event.no tilbyr påmeldingssystem for digitale og fysiske arrangementer. Vi skreddersyr påmeldingssystemet raskt og enkelt, tilpasset konferanser, reiser og events.

Les mer
Konseptutvikling

Konseptutvikling

La oss hjelpe dere – hele veien. Et konsept er en idé med en plan, sies det. La oss sammen utvikle deres idé til å bli et skuddsikkert konsept. Det kan være utfordrende å se helhetlig på et arrangement. Spesielt når dere står til knærne i detaljer. Slik er det bare. Da er det ofte lurt å få inn noen utenforstående til å se etter muligheter med nye og friske øyne. Noen som kan nøste opp i den røde tråden, og sørge for at den danner lekre og jevne sting rundt hele arrangementet.

Les mer

Skal vi ta en kaffe?

Kick off, jubileum, konferanse, møte, digitalt arrangement, studioproduksjon, firmaarrangement, firmatur, julebord eller sommerfest. Uansett hva du ønsker å arrangere vil en prat med oss være det beste stedet å begynne.

Ta kontakt, så tar vi en kaffe og en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg.