Teambuilding aktiviteter

Lek og moro, eller blodig alvor?

Lek og moro, eller blodig alvor? Event.no tilbyr teambuilding aktiviteter for store og små grupper; fra enkle leker til store utfordringer! Med skreddersydde aktiviteter kan vi tilpasse en hyggelig opplevelse for alle deltakere. Lagkonkurranser, sjokoladeopplevelser, kokketeater, seiling, rappelleringsutfordringer – vi tilpasser aktivitetsnivået etter deres ønske! 
Se også nederst på siden for idéer.

Ta kontakt, da!

 

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

Teambuilding aktiviteterTeambuilding aktiviteterTeambuilding aktiviteterTeambuilding aktiviteterTeambuilding aktiviteterTeambuilding aktiviteterTeambuilding aktiviteterTeambuilding aktiviteterTeambuilding aktiviteterTeambuilding aktiviteter

Idéer til teambuilding

Duellen

Duellen

Duellen teambuilding aktivitet, Duellen, konkurrerer deltakerne innenfor styrke, kreativitet, kokekunst, kunnskap og samarbeid. Det deles inn i lag og det legges opp til en duell hvor to og to lag møter hverandre ved postene.

Les mer
Rappellering

Rappellering

Har dere lyst på en unik utfordring? Hva med å rappellere ned fra hotellets eller kontorets fasade? Et populært sted å teste rappellering er også fra Holmenkollbakken.

Les mer
Kokketeater

Kokketeater

Kokketeateret er en smakfull teambuilding aktivitet hvor dere deles inn i grupper og får ulike matutfordringer ved hver stasjon. Lek med smak og sensorikk på en morsom og underholdene måte.

Les mer
Challenge

Challenge

Challenge er en god teambuilding aktivitet basert på kommunikasjon, samarbeid, kreativitet og praktisk engasjement. Aktiviteten starter med  informasjon og lett oppvarming. Dere deles inn i lag på 7-10 personer.

Les mer
Seiling

Seiling

Seiling er en herlig teambuilding aktivitet på fjorden, som får frem konkurranseinstinktet. Hver seilbåt har egen skipper/instruktør, så ingen forkunnskap kreves, alle kan delta. Lagene fordeles på ulike seilbåter og vi legger opp til konkurranse mellom de ulike båtene.

Les mer
Sjokoladesmaking

Sjokoladesmaking

Sjokoladesmaking er en herlig teambuilding aktivitet hvor deltakerne får en introduksjon av sjokoladens historie. Alle deltakerne får utdelt hver sin smakstabell fylt med forskjellige sjokoladetyper. Akkurat som i en vinsmaking, skal man smake på sjokoladene og sammenligne dem ut i fra smaker og opprinnelsesland.

Les mer
Opplev Oslo

Opplev Oslo

Opplev Oslo er en morsom teambuilding aktivitet hvor deltakerne gis en smak av Oslo gjennom morsomme, utfordrende og underholdende poster. Vi er innom musikk, mat & drikke og andre spennende oppgaver som gir en morsom og leken Oslo-opplevelse.

Les mer

Skal vi ta en kaffe?

Kick off, jubileum, konferanse, møte, digitalt arrangement, studioproduksjon, firmaarrangement, firmatur, julebord eller sommerfest. Uansett hva du ønsker å arrangere vil en prat med oss være det beste stedet å begynne.

Ta kontakt, så tar vi en kaffe og en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg.