Lettelsene i de nasjonale restriksjonene påvirker også konferanse- og eventbransjen. Så for å si det på godt norsk: We're back!

Etter regjeringen tidligere denne uken annonserte lettelser i koronarestriksjonene, har det – også her på huset – vært usikkerhet rundt hvorvidt dette også gjaldt oss. 


Nå har næringsminister Jan Christian Vestre endelig bekreftet det vi alle håpet på: lettelsene omfatter også konferanse- og eventbransjen.


– Dette er virkelig en gledens dag. Vi har hele tiden hatt fokus på å arrangere topp kvalitet innenfor de rammene som er satt, men nå kan vi endelig slå oss litt mer løs – og skreddersy konferanser, eventer og jubileer som setter enda litt dypere spor. Jeg kan nesten ikke vente, sier Else Palmgren i Event.no.


Akkurat nå gjelder disse reglene:


Alle gjestene må ha en fast sitteplass, men det er ikke lenger et krav om å nummerere setene, eller holde oversikt over hvem som sitter hvor.

Det er ikke lenger nødvendig å holde meteren, men det kan ikke legges opp til mingling,

Det betyr i praksis at hoteller, restauranter og konferanseområder nesten kan gå tilbake til full kapasitet – og hva er vel bedre enn å markere tilbakekomsten til kontoret med et skikkelig kick-off?


Ønsker du å vite hvordan akkurat din bedrift kan gjøre gjenforeningen til noe helt spesielt? 


Våre eventskreddere sitter klare til å hjelpe dere, så ta kontakt med oss for en helt uforpliktende prat – så setter vi sammen tonen for resten av 2022!

Aktuelt

Skal vi ta en kaffe?

Kick off, jubileum, konferanse, møte, digitalt arrangement, studioproduksjon, firmaarrangement, firmatur, julebord eller sommerfest. Uansett hva du ønsker å arrangere vil en prat med oss være det beste stedet å begynne.

Ta kontakt, så tar vi en kaffe og en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg.