Lettelsene i de nasjonale restriksjonene påvirker også konferanse- og eventbransjen. Så for å si det på godt norsk: We're back!

Etter regjeringen tidligere denne uken annonserte lettelser i koronarestriksjonene, har det – også her på huset – vært usikkerhet rundt hvorvidt dette også gjaldt oss. 


Nå har næringsminister Jan Christian Vestre endelig bekreftet det vi alle håpet på: lettelsene omfatter også konferanse- og eventbransjen.


– Dette er virkelig en gledens dag. Vi har hele tiden hatt fokus på å arrangere topp kvalitet innenfor de rammene som er satt, men nå kan vi endelig slå oss litt mer løs – og skreddersy konferanser, eventer og jubileer som setter enda litt dypere spor. Jeg kan nesten ikke vente, sier Else Palmgren i Event.no.


Akkurat nå gjelder disse reglene:


Alle gjestene må ha en fast sitteplass, men det er ikke lenger et krav om å nummerere setene, eller holde oversikt over hvem som sitter hvor.

Det er ikke lenger nødvendig å holde meteren, men det kan ikke legges opp til mingling,

Det betyr i praksis at hoteller, restauranter og konferanseområder nesten kan gå tilbake til full kapasitet – og hva er vel bedre enn å markere tilbakekomsten til kontoret med et skikkelig kick-off?


Ønsker du å vite hvordan akkurat din bedrift kan gjøre gjenforeningen til noe helt spesielt? 


Våre eventskreddere sitter klare til å hjelpe dere, så ta kontakt med oss for en helt uforpliktende prat – så setter vi sammen tonen for resten av 2022!

Lettelsene omfatter også eventbransjen: – Endelig

Aktuelt

Skal vi ta en kaffe?

Kick off, jubileum, konferanse, møte, digitalt arrangement, studioproduksjon, firmaarrangement, firmatur, julebord eller sommerfest. Uansett hva du ønsker å arrangere vil en prat med oss være det beste stedet å begynne.

Ta kontakt, så tar vi en kaffe og en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg.