Firmatur

En firmatur til Norge eller Europa gir opplevelser, og opplevelser bygger samhold. Så enkelt er det, og så vanskelig er det. For alle som har vært reiseplanlegger, om enn bare med familien, vet at det er mye som må huskes på. Og når det i tillegg handler om mer enn bare å komme fram, kan oppgaven fort føles som å ta seg vann over hodet.

Event.no har imidlertid vært ute på svømmetur før. Foruten å være eksperter på å få hele bedriften din både dit og hjem igjen, har våre prosjektledere også et bredt kontaktnettverk både i Norge og i Europa – fra Split til Svalbard.

Vår kjennskap til hoteller, restauranter og aktiviteter gjør at en firmatur i regi av Event.no garantert vil gi dine ansatte uforglemmelige øyeblikk. Og, ja. Vi fikser selvsagt også både fly, buss, tog, ferge, og hva ellers som kreves for å nå destinasjonen.

Reiser kommer i alle former og fasonger. Så ta kontakt for en uforpliktende prat. La oss sammen lage den perfekte turen for din bedrift – selvsagt ut i fra dine ønsker og ditt budsjett. Det er ikke mulig å stave «eventyr» uten «Event».

Event.no er medlem av Reisegarantifondet

Å reise med oss er et trygt valg. At vi er medlem i Reisegarantifondet, betyr at dere i praksis ikke tar noen økonomisk risiko ved å velge oss. Reisegarantifondets viktigste oppgave er å sørge for at arrangører av pakkereiser stiller lovpålagt garanti og at de reisende får refundert sine forskuddsbetalinger og/eller en alternativ hjemreise om en arrangør går konkurs. 


Les mer på Reisegarantifondets nettsider

Reisegarantifondet

Ta kontakt, da!

 

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

Firmatur Europa

Firmatur Europa

Det er noe eget med å dra å reise på firmatur sammen. Spise spennende mat og oppleve en annen kultur. Det er likevel enkelt å gå i turistfella, og ende opp med å gjøre det samme som alle andre gjør. Det unngår dere ved å bruke oss i Event.no som deres reisepartner.

Les mer
Firmatur Norge

Firmatur Norge

Firmatur i Norge er undervurdert! Norge er et utrolig vakkert land! Det er en klisjé, men det er en klisjé av en grunn. Ønsker du å oppleve vill og eksotisk natur kombinert med kortreiste og spennende matopplevelser i verdensklasse. Dere trenger ikke forlate Norge for å finne en perfekt destinasjon for din firmatur.

Les mer

Skal vi ta en kaffe?

Kick off, jubileum, konferanse, møte, digitalt arrangement, studioproduksjon, firmaarrangement, firmatur, julebord eller sommerfest. Uansett hva du ønsker å arrangere vil en prat med oss være det beste stedet å begynne.

Ta kontakt, så tar vi en kaffe og en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg.