Event

Uansett om bedriften deres har hundrevis, tusenvis, eller kanskje bare en håndfull ansatte, er én ting like viktig: De ansatte fortjener å bli sett. De fortjener å bli inspirert! Og uansett om det er snakk om faglig fordypning – eller feiring og fest – har vi 20 års erfaring med å skreddersy løsninger som passer for akkurat dere.

Ingen oppdrag er for store, ingen oppdrag er for små. 

Så er dere ute etter noe som motiverer, inspirerer, overrasker og engasjerer? 

Ta kontakt for en uforpliktende prat med en av våre prosjektledere.

Ta kontakt, da!

 

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

Firmaarrangement

Firmaarrangement

De beste arrangementene har en rød tråd. Event.no har lang erfaring med å gjøre selv små firmaarrangement og kick off til store opplevelser. Ønsker du at ditt nest bedriftsarrangement skal bli mer enn bare et arrangement? Ja, trenger dere rett og slett litt inspirasjon

Les mer
Jubileumsarrangement

Jubileumsarrangement

Gratulerer med deres jubileum! Uansett hvor stor milepæl dere markerer, er det viktigste at deltakerne opplever jubileumsarrangementet som verdig, inspirerende – og selvsagt innmari gøy. Så la oss hjelpe dere med deres firmajubileum!

Les mer
Kick off

Kick off

Et kick off er litt som en snarvei for å skape samhold i gruppa. Er det ikke da deilig når samarbeidet innad i bedriften går av seg selv? Når synergiene sitter, som de sier i konsulentbransjen. Vel, slikt kommer ikke av seg selv. Det kommer av ansatte som kjenner hverandre og stoler på hverandre. Det kommer av at de ansatte drar i samme retning.

Les mer
Kundearrangement

Kundearrangement

Hvorfor velge dere? Det er spørsmålet kundene skal ha svaret på, etter å ha vært på et av deres kundearrangementer. I et marked med mange tilbydere – nesten uansett bransje – er det stadig viktigere for kunder å kunne stole på sine samarbeidspartnere.

Les mer
Julebord

Julebord

Julebordet er ikke bare en fest. Misforstå oss rett: Det er en fest, men det er også så mye mer. Det er en uformell og hyggelig avslutning på året. En mulighet for deres ansatte til å bli bedre kjent – enten med hverandre, eller med deres kunder.

Les mer
Sommerfest

Sommerfest

Endelig sommerfest! Kveldene blir lysere, trærne grønne, og temperaturen holder seg stort sett på den røde delen av termometeret. Det betyr to ting. Det nærmer seg sommer, og det blir snart vesentlig mindre folksomt på arbeidsplassen. Og hva er vel en bedre måte å påskjønne deres ansatte som har hutret seg gjennom det kalde og mørke vinterhalvåret, enn å gi dem en skikkelig sommerfest?

Les mer

Skal vi ta en kaffe?

Kick off, jubileum, konferanse, møte, digitalt arrangement, studioproduksjon, firmaarrangement, firmatur, julebord eller sommerfest. Uansett hva du ønsker å arrangere vil en prat med oss være det beste stedet å begynne.

Ta kontakt, så tar vi en kaffe og en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg.