Digitale arrangement

En enkel og effektiv måte å formidle det dere vil si – til dem dere vil nå. 

Det er ingen tvil lenger: Digitale arrangementer har kommet for å bli. Og det er flaks for deg. Det gir deg nemlig muligheten til å effektivt formidle det dere ønsker å si – til dem dere ønsker å nå. Samtidig unngår dere massiv reisevirksomhet. Bra for dere, bedre for miljøet.

La oss aller først oppklare en misforståelse: Et digitalt arrangement er fortsatt et arrangement. Problemet er bare at det er vanskeligere å fenge på nett. Du har kanskje opplevd det selv. Hvordan oppmerksomheten har glidd vekk fra dataskjermen og over på mobilen. 

Skal dere engasjere over nett, er behovet for en stram regi, en rød tråd, og velprodusert innhold som engasjerer viktigere enn noe annet.

Event.no har lang erfaring med å ta denne regien. La oss hjelpe din bedrift med å lage det perfekte digitale arrangementet – enten det er et kort seminar rettet mot egne ansatte, et lengre digitalt webinar for kunder, studieproduksjon, eller noe midt i mellom.

Ta kontakt for en uforpliktende prat, så skreddersyr vi ditt neste digitale arrangement – uansett lengde og omfang.

Ta kontakt, da!

 

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

Studioproduksjon

Studioproduksjon

Å framstå profesjonelle på skjerm er ikke enkelt. De som ser på er vant til høy kvalitet, og det er stadig konkurranse om seernes oppmerksomhet. En velprodusert studioproduksjon er et digitalt arrangement som kan gi dere et fortrinn i akkurat den konkurransen. Kombiner det med velproduserte innslag og en stram regi, så har dere noe som vil engasjere både kunder og ansatte.

Les mer

Skal vi ta en kaffe?

Kick off, jubileum, konferanse, møte, digitalt arrangement, studioproduksjon, firmaarrangement, firmatur, julebord eller sommerfest. Uansett hva du ønsker å arrangere vil en prat med oss være det beste stedet å begynne.

Ta kontakt, så tar vi en kaffe og en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg.