Sommerfest

Endelig sommerfest! Kveldene blir lysere, trærne grønne, og temperaturen holder seg stort sett på den røde delen av termometeret.

Det betyr to ting. Det nærmer seg sommer, og det blir snart vesentlig mindre folksomt på arbeidsplassen.

Og hva er vel en bedre måte å påskjønne deres ansatte som har hutret seg gjennom det kalde og mørke vinterhalvåret, enn å gi dem en skikkelig sommerfest?

Event.no har årevis av erfaring med å arrangere firmaarrangement, og skreddersyr etter de behovene dere har. Uansett om dere vil samles til deilig mat og drikke på et spisested, eller ønsker å starte sommeren med et skikkelig smell, bistår våre prosjektledere med alt dere trenger.

Så ta kontakt, så ser vi sammen på hvordan vi kan sende deres ansatte ut i sumarnatta – med iallfall et lite ønske om å vende tilbake til jobb igjen.

Ta kontakt, da!

 

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

SommerfestSommerfestSommerfestSommerfestSommerfestSommerfestSommerfestSommerfestSommerfestSommerfestSommerfest

Påmeldingssystem

Påmeldingssystem

Event.no tilbyr påmeldingssystem for digitale og fysiske arrangementer. Vi skreddersyr påmeldingssystemet raskt og enkelt, tilpasset konferanser, reiser og events.

Les mer
Dekor og design

Dekor og design

La det første du ser bli det siste du glemmer. Dekor er en elegant måte å sette stemning på, og en effektiv metode å bygge opp under budskapet dere ønsker å kommunisere. Hvordan dere dekorerer lokalet kan kanskje virke som en overfladisk og triviell detalj i et ellers komplisert hav av arbeidsoppgaver. Dekor er likevel en viktig, og svært effektiv måte å snakke med deltakerne på – enten det er ansatte eller kunder.

Les mer
Rappellering

Rappellering

Har dere lyst på en unik utfordring? Hva med å rappellere ned fra hotellets eller kontorets fasade? Et populært sted å teste rappellering er også fra Holmenkollbakken.

Les mer
Seiling

Seiling

Seiling er en herlig teambuilding aktivitet på fjorden, som får frem konkurranseinstinktet. Hver seilbåt har egen skipper/instruktør, så ingen forkunnskap kreves, alle kan delta. Lagene fordeles på ulike seilbåter og vi legger opp til konkurranse mellom de ulike båtene.

Les mer

Skal vi ta en kaffe?

Kick off, jubileum, konferanse, møte, digitalt arrangement, studioproduksjon, firmaarrangement, firmatur, julebord eller sommerfest. Uansett hva du ønsker å arrangere vil en prat med oss være det beste stedet å begynne.

Ta kontakt, så tar vi en kaffe og en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg.