Event.no & bærekraft

Velger dere Event.no som deres arrangementspartner, velger dere en gjeng som bryr seg om mer enn bare et suksessfullt arrangement. Dere kan være sikre på at dere også velger en gjeng som gjør sitt beste for å etterleve sitt sosiale ansvar.

Det handler om å ta bevisste valg som er bra for bedriften – og bra for jordkloden.

Vi har alltid vært opptatt av miljøet, men det var ikke før vi ble Miljøfyrtårn-sertifisert våren 2021, at vi begynte målrettet å jobbe med å implementere bærekraft i vår forretningsmodell. 

Det innebærer målbevisst arbeid for å gjøre grønnere innkjøp, ha et lavere energiforbruk, bruke smartere transport, skape mindre avfall, og alt i alt bidra til et bedre arbeidsmiljø.  

I tillegg har vi gått nøye igjennom FNs 17 bærekraftmål; av disse er det 4 som er aktuelle for oss, og som vi nå jobber konkret videre med. 

Vi er stolte av at vi har startet vår bærekraftreise; en spennende reise vi kommer til å både lære og feile av. Godt samarbeid og åpenhet er viktige verdier oss, og er det noe vi kan gjøre annerledes, eller noe vi trenger å vite om – så fortell oss om det.

Om du ønsker å vite mere konkret om hva vi gjør, anbefaler jeg å lese denne saken

 

 

 

Om Event.no

Sitat

Jeg har brukt Event.no to ganger med to forskjellige budsjett. Event.no klarte å lage to fantastiske turer som var helt forskjellige men der alle deltakerne var strålende fornøyd. Alt er veldig profesjonelt og de er ekstremt flinke på å tilrettelegge turene etter hvilke type mennesker som skal reise. Gleder meg til å bruke de igjen

Songa Delta

Skal vi ta en kaffe?

Kick off, jubileum, konferanse, møte, digitalt arrangement, studioproduksjon, firmaarrangement, firmatur, julebord eller sommerfest. Uansett hva du ønsker å arrangere vil en prat med oss være det beste stedet å begynne.

Ta kontakt, så tar vi en kaffe og en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg.