Kundearrangement

Hvorfor velge dere? Det er spørsmålet kundene skal ha svaret på, etter å ha vært på et av deres kundearrangementer. I et marked med mange tilbydere – nesten uansett bransje – er det stadig viktigere for kunder å kunne stole på sine samarbeidspartnere.

Et kundearrangement gir dere muligheten til å vise kundene hvem dere er. Og Event.no kan hjelpe dere med å best mulig vise fram hvem dere egentlig er.

I møte med kunder er hver minste detalj viktig. Et proft gjennomført arrangement vitner om en bedrift som har kontroll på sysakene sine, og som de skredderne Event.no er – er vi mer enn villige til å føre nåla for dere.

Med bred erfaring innen kundearrangement er Event.no en samarbeidspartner som mer enn villig styrer ditt show. Eller deler av det, om ønskelig. Uansett om dere ønsker et stort arrangement med underholdning, et moderat arrangement med en mer faglig form og fasong, eller noe midt imellom, kan våre prosjektledere hjelpe dere.

Ta kontakt, så kommer vi sammen fram til hvordan dere på best mulig vis kan nå, imponere og overbevise kundene deres.

Ta kontakt, da!

 

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

KundearrangementKundearrangementKundearrangementKundearrangementKundearrangementKundearrangementKundearrangementKundearrangementKundearrangementKundearrangementKundearrangementKundearrangement

Påmeldingssystem

Påmeldingssystem

Event.no tilbyr påmeldingssystem for digitale og fysiske arrangementer. Vi skreddersyr påmeldingssystemet raskt og enkelt, tilpasset konferanser, reiser og events.

Les mer
Dekor og design

Dekor og design

La det første du ser bli det siste du glemmer. Dekor er en elegant måte å sette stemning på, og en effektiv metode å bygge opp under budskapet dere ønsker å kommunisere. Hvordan dere dekorerer lokalet kan kanskje virke som en overfladisk og triviell detalj i et ellers komplisert hav av arbeidsoppgaver. Dekor er likevel en viktig, og svært effektiv måte å snakke med deltakerne på – enten det er ansatte eller kunder.

Les mer

Skal vi ta en kaffe?

Kick off, jubileum, konferanse, møte, digitalt arrangement, studioproduksjon, firmaarrangement, firmatur, julebord eller sommerfest. Uansett hva du ønsker å arrangere vil en prat med oss være det beste stedet å begynne.

Ta kontakt, så tar vi en kaffe og en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg.