Jubileumsarrangement

Gratulerer med deres jubileum! Uansett hvor stor milepæl dere markerer, er det viktigste at deltakerne opplever jublileumsarrangementet som verdig, inspirerende – og selvsagt innmari gøy.

Så la oss hjelpe dere med deres firmajubileum.

Et skikkelig jubileum er en perfekt anledning til å sette fokuset på hva bedriften har vært – og hva bedriften skal være. Å koble historie sammen med visjoner, ja, rett og slett fortid og framtid. Da må arrangementet være skreddersydd nettopp deres bedrift.

Event.no har dyktige eventskreddere med lang og bred erfaring innen jubileer i alle størrelser, og kan ta hånd om alt som trengs. Fra prosjektstyring til markedsføring, fra dekor til booking av underholdning. 

Vi har også bred erfaring i arrangementer på tvers av byer, og bred kompetanse innen digitale løsninger. 

Så la oss sammen sørge for at deres bedrift blir hedret på en måte som huskes – og at deres ansatte og kunder drar hjem med et smil om munnen og stjerner i øynene.

Kontakt oss, så finner vi sammen ut hvordan deres neste milepæl skal markeres.

Ta kontakt, da!

 

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

JubileumsarrangementJubileumsarrangementJubileumsarrangementJubileumsarrangementJubileumsarrangementJubileumsarrangementJubileumsarrangementJubileumsarrangementJubileumsarrangementJubileumsarrangementJubileumsarrangement

Dekor og design

Dekor og design

La det første du ser bli det siste du glemmer. Dekor er en elegant måte å sette stemning på, og en effektiv metode å bygge opp under budskapet dere ønsker å kommunisere. Hvordan dere dekorerer lokalet kan kanskje virke som en overfladisk og triviell detalj i et ellers komplisert hav av arbeidsoppgaver. Dekor er likevel en viktig, og svært effektiv måte å snakke med deltakerne på – enten det er ansatte eller kunder.

Les mer

Skal vi ta en kaffe?

Kick off, jubileum, konferanse, møte, digitalt arrangement, studioproduksjon, firmaarrangement, firmatur, julebord eller sommerfest. Uansett hva du ønsker å arrangere vil en prat med oss være det beste stedet å begynne.

Ta kontakt, så tar vi en kaffe og en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg.