Konseptutvikling

La oss hjelpe dere – hele veien. Et konsept er en idé med en plan, sies det. La oss sammen utvikle deres idé til å bli et skuddsikkert konsept.

Det kan være utfordrende å se helhetlig på et arrangement. Spesielt når dere står til knærne i detaljer. Slik er det bare. Da er det ofte lurt å få inn noen utenforstående til å se etter muligheter med nye og friske øyne. Noen som kan nøste opp i den røde tråden, og sørge for at den danner lekre og jevne sting rundt hele arrangementet.

Slik skreddersøm er våre prosjektlederes spesialitet. Sammen med dere kan våre kreative idémakere sørge for at hvert element i arrangementet henger sammen med de andre, og at det totalt sett oppleves som bedre – enten det er kunder eller ansatte som deltar.

Så ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan gjøre alle trærne om til en imponerende skog.

Ta kontakt, da!

 

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

KonseptutviklingKonseptutviklingKonseptutvikling

Påmeldingssystem

Påmeldingssystem

Event.no tilbyr påmeldingssystem for digitale og fysiske arrangementer. Vi skreddersyr påmeldingssystemet raskt og enkelt, tilpasset konferanser, reiser og events.

Les mer
Dekor og design

Dekor og design

La det første du ser bli det siste du glemmer. Dekor er en elegant måte å sette stemning på, og en effektiv metode å bygge opp under budskapet dere ønsker å kommunisere. Hvordan dere dekorerer lokalet kan kanskje virke som en overfladisk og triviell detalj i et ellers komplisert hav av arbeidsoppgaver. Dekor er likevel en viktig, og svært effektiv måte å snakke med deltakerne på – enten det er ansatte eller kunder.

Les mer

Skal vi ta en kaffe?

Kick off, jubileum, konferanse, møte, digitalt arrangement, studioproduksjon, firmaarrangement, firmatur, julebord eller sommerfest. Uansett hva du ønsker å arrangere vil en prat med oss være det beste stedet å begynne.

Ta kontakt, så tar vi en kaffe og en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg.