Fra stress til suksess:

firmatur med Event.no

Har du noen gang drømt om å ta hele teamet med på en uforglemmelig firmatur utenlands, men skygget unna på grunn av all planleggingen?


Vi vet hvor krevende det kan være å arrangere firmaturer, spesielt for større grupper. Med oss på laget kan du derimot lene deg tilbake og bare nyte reisen. 


Vi tar oss av alt annet.


Skreddersydd firmatur

Og når vi sier at vi ordner alt, mener vi virkelig ALT. Trenger du transport? Vi fikser det. Overnatting? Null stress. Aktiviteter? Det er vår spesialitet. Uansett om dere drømmer om vinsmaking i Italia, arktiske opplevelser på Svalbard eller Sidersafari i Hardanger. 

Ønsker dere kanskje også flere opplevelser å velge mellom i løpet av turen? Folk er tross alt forskjellige.

Vi skreddersyr firmaturen etter deres behov og ønsker – og sørger for fin flyt, sømløs logistikk og kontinuelig kommunikasjon gjennom hele reisen. Med vår egen reiseapp og SMS-utsendelser, holder vi alle oppdatert på det som skjer. 


Vi har gjort dette utallige ganger før, og vet akkurat hva som skal til for at dere skal få en knirkefri tur og en fantastisk opplevelse.

Employer Branding med firmaturer

Men en firmatur handler ikke bare om opplevelser. Det er en fantastisk mulighet til å styrke samholdet i teamet, bygge fellesskap og skape gode minner sammen. Som bidrar til en sterkere bedriftskultur og økt trivsel på arbeidsplassen. 


Å ta med ansatte på en gjennomtenkt og innholdsrik firmatur viser at bedriften setter pris på dem og investerer i deres trivsel. Dette skaper engasjement og lojalitet, som igjen styrker bedriftens employer branding. De gode minnene og opplevelsene vil bli snakket om lenge etter at turen er over – og gir de ansatte noe å se frem til. Og potensielle søkere en ekstra grunn til å velge nettopp din bedrift. 


Enkelt å ta bærekraftige valg

Event.no ønsker å ligge i forkant når vi planlegger deres neste firmatur. Derfor setter vi bærekraftige valg høyt på agendaen, ettersom dette blir stadig viktigere i dagens samfunn. Vi vil sette en god standard for morgendagens firmaturer. Derfor bruker vi klimaverktøye og kan vi beregne CO2-utslippet av turen og gjøre valg som reduserer dette. Verktøyet gir oss muligheten til å planlegge og sammenligne forskjellige typer transport, mat, dekor og mer. Dette gjør det enkelt å ta klimasmarte valg. Vi tilrettelegger også for at hotell og aktiviteter er både bærekraftige og sosialt ansvarlige, sånn at dere både gir tilbake til lokalsamfunnet og reduserer miljøavtrykket.


Og du kan selvfølgelig få en rapport i etterkant, så dere har full kontroll på utslippene deres.


Tips til "nye" populære destinasjoner

Puglia

Puglia er et lite stykke Italia som fortsatt føles uoppdaget. Her kan du nyte paradisstrender og et vakkert bølgende landskap. Puglia er også kjent som Italias største produsent av olivenolje, og regionen bugner av autentiske mat- og vintradisjoner. Tenk deg å smake på lokal olivenolje og nyte herlige måltider under en parasoll i solen. Perfekt for dere som vil oppleve noe genuint og spennende. 

* Direktefly fra Oslo

* Prismessig kan det være nesten halvpris, sammenlignet med nord- Italia.

Brighton

Brighton er en fargerik og sjarmerende kystby i Sør-England. Her kan dere vandre langs strandpromenaden eller utforske de trange, sjarmerende gatene kjent som The Lanes. En morsom måte å oppleve The Lanes på er gjennom en «Food walk», hvor dere besøker små, koselige spisesteder og markeder. Brighton ligger bare en 30-minutters togtur fra Gatwick, noe som gjør det enkelt å komme seg dit. I nærheten finner dere også vingårder som produserer fantastiske engelske musserende viner.

* Direktefly fra Oslo til Gatwick. Brighton ligger bare halvtimes togtur fra Gatwick Airport

Sidersafari i Hardanger

Hardanger er en av Event.no sine favorittdestinasjoner i Norge, spesielt på grunn av den unike sidersafarien. Ikke bare byr Hardanger på vakker natur, men sidersafarien fremmer også bærekraft ved å fokusere på lokale produkter og tradisjoner. For å komme til sidergårdene bruker man elektriske båter, noe som reduserer utslipp og oppmuntrer til grønnere reisevaner. Man trenger derfor ikke dra til Frankrike eller Italia for vinsmaking når Norge kan tilby sidersmaking.


Klar til å ta det første skrittet mot en uforglemmelig firmatur? Ta kontakt med oss for en uformell prat, så finner vi en løsning som passer perfekt.

Aktuelt

Skal vi ta en kaffe?

Kick off, jubileum, konferanse, møte, digitalt arrangement, studioproduksjon, firmaarrangement, firmatur, julebord eller sommerfest. Uansett hva du ønsker å arrangere vil en prat med oss være det beste stedet å begynne.

Ta kontakt, så tar vi en kaffe og en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg.