Slik tar vi arrangementet ditt til himmels 

Alle bedrifter har sine bransjeord – sin egen, interne fagsjargong som alle skriver, snakker om og tilsynelatende forstår. Tilsynelatende, ja. For de aller viktigste menneskene – nemlig kundene – sitter ofte som et levende spørsmålstegn på den andre siden av møtebordet. 

Uinnvidde.

Ukjente i bransjen.

Usikre på hva du egentlig snakker om. 

Det samme gjelder oss. Selv om vi langt på vei forsøker å unngå det. 

Ta ordene «konsept» og «konseptutvikling» for eksempel. Det bruker vi sikkert 40-50 ganger om dagen. Men du, som skal hyre oss inn til et arrangement, er neppe like inneforstått med det. La oss derfor bruke to minutter på å forklare det. Konseptutvikling er nemlig noe av det aller viktigste vi gjør. For deg. For event ditt. Og for gjestene dine. 


Gode ideer + skreddersøm 

Men først av alt: Et event er mer enn et arrangement. Det er en opplevelse! Gjort rett, kan det virkelig skape glød og glede blant dine ansatte. Et godt event gir derfor virksomheten din noe verdifullt. Det binder dere sammen. Ruster dere for fremtiden. 


Etter mer enn 10 år i bransjen, vet vi hva som fungerer. Vi har sett det hundrevis av ganger. En god idé og skreddersydde detaljer er det som skal til. Det er det som tar firmaturen, konferansen, julebordet og jubileumsfesten din til himmels. 


Konseptutvikling er altså: 


Geniale ideer + skreddersydde løsninger – ispedd masse morsomme detaljer, så klart. Og kanskje en uventet twist?  


Du kaller det kanskje: 

en rød tråd  
et unikt tema 
kreative og originale løsninger 
et helproft opplegg – fra begynnelse til slutt 

Eventskreddere 

Uansett. Det er sånne stikkord kundene våre bruker når vi møtes for første gang. De er gira. Vi er gira. Det er derfor de har hyret inn oss. Eller hodene våre, da. For er det noe vi kan, så er det å klekke ut skikkelig gode ideer. Og vi har lidenskapen, kreativiteten og kompetansen som skal til for å skreddersy et unik event.  


Derfor kaller vi oss ofte eventskreddere. Vi elsker nemlig å sy sammen opplevelser for små og store bedrifter: Å finne formen, størrelsen, stedet og stemningen som kler akkurat din virksomhet. Det setter vi faktisk stoltheten vår i; å finne de unike detaljene som får akkurat dine ansatte til å gløde av energi. 


Tusen detaljer – null problem 

Et minneverdig event – lite eller stort – er ofte et lappeteppe av logistikk. Hvem fikser stedet, designet og dekoren? Er maten i tråd med bærekraftstrategien? Er invitasjonene sendt ut? Har reiselederen full oversikt? Og hva med konferansieren? 


Et solid konseptarbeid sørger for at grunnmuren er på plass. Og det usynlige reisverket som tar gjestene dine til himmels, det tar vi oss av. Vi har full kontroll – fra ideen er skapt til du kler deg i festantrekket.


Klar for et minneverdig event? 

Den beste energien skaper vi sammen!

Slik tar vi arrangementet ditt  til himmels

Aktuelt

Skal vi ta en kaffe?

Kick off, jubileum, konferanse, møte, digitalt arrangement, studioproduksjon, firmaarrangement, firmatur, julebord eller sommerfest. Uansett hva du ønsker å arrangere vil en prat med oss være det beste stedet å begynne.

Ta kontakt, så tar vi en kaffe og en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg.