Møter

Det trenger ikke alltid gjøres så stort. Ofte kan et godt utført møte være vel så produktivt. Men da må det være godt utført – og der kommer vi inn.

Event.no har hjulpet mange bedrifter med å fasilitere og arrangere møter i ulike størrelser. Vi vet derfor viktigheten av inspirerende omgivelser, teknikk som fungerer, møtemat som smaker, og en jevn flyt av varm kaffe.

Så uansett om dere bare ønsker litt assistanse – eller vil ha hjelp med hele gjennomføringen – sitter våre kreative prosjektledere klare til å skreddersy et opplegg for akkurat dere.

Ta kontakt for en uforpliktende prat her.

Ta kontakt, da!

 

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

MøterMøterMøterMøterMøterMøter

Teambuilding aktiviteter

Teambuilding aktiviteter

Lek og moro, eller blodig alvor? Event.no tilbyr teambuilding aktiviteter for store og små grupper; fra enkle leker til store utfordringer! Med skreddersydde aktiviteter kan vi tilpasse en hyggelig opplevelse for alle deltakere. Lagkonkurranser, sjokoladeopplevelser, kokketeater, seiling, rappelleringsutfordringer – vi tilpasser aktivitetsnivået etter deres ønske!

Les mer

Skal vi ta en kaffe?

Kick off, jubileum, konferanse, møte, digitalt arrangement, studioproduksjon, firmaarrangement, firmatur, julebord eller sommerfest. Uansett hva du ønsker å arrangere vil en prat med oss være det beste stedet å begynne.

Ta kontakt, så tar vi en kaffe og en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg.