Vi hjelper deg med

Et vel gjennomført arrangement består både av små og store arbeidsoppgaver. Noen er åpenbare, andre kan det være lett å glemme. Vi i Event.no har hukommelse som en elefant, så med oss på laget kan du være sikker på at alt går så smidig som mulig.

Vi har kompetanse innen dekor, design og konseptutvikling, og hjelper dere også med å skreddersy påmeldingssystemer tilpasset deres arrangement.

Ta kontakt, da!

 

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

Dekor og design

Dekor og design

La det første du ser bli det siste du glemmer. Dekor er en elegant måte å sette stemning på, og en effektiv metode å bygge opp under budskapet dere ønsker å kommunisere. Hvordan dere dekorerer lokalet kan kanskje virke som en overfladisk og triviell detalj i et ellers komplisert hav av arbeidsoppgaver. Dekor er likevel en viktig, og svært effektiv måte å snakke med deltakerne på – enten det er ansatte eller kunder.

Les mer
Konseptutvikling

Konseptutvikling

La oss hjelpe dere – hele veien. Et konsept er en idé med en plan, sies det. La oss sammen utvikle deres idé til å bli et skuddsikkert konsept. Det kan være utfordrende å se helhetlig på et arrangement. Spesielt når dere står til knærne i detaljer. Slik er det bare. Da er det ofte lurt å få inn noen utenforstående til å se etter muligheter med nye og friske øyne. Noen som kan nøste opp i den røde tråden, og sørge for at den danner lekre og jevne sting rundt hele arrangementet.

Les mer
Påmeldingssystem

Påmeldingssystem

Event.no tilbyr påmeldingssystem for digitale og fysiske arrangementer. Vi skreddersyr påmeldingssystemet raskt og enkelt, tilpasset konferanser, reiser og events.

Les mer

Skal vi ta en kaffe?

Kick off, jubileum, konferanse, møte, digitalt arrangement, studioproduksjon, firmaarrangement, firmatur, julebord eller sommerfest. Uansett hva du ønsker å arrangere vil en prat med oss være det beste stedet å begynne.

Ta kontakt, så tar vi en kaffe og en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg.