Firmaarrangement

De beste arrangementene har en rød tråd. Event.no har lang erfaring med å gjøre selv små bedriftsarrangement og kick off til store opplevelser. 

Ønsker du at neste firmaarrangement skal bli mer enn bare enda et arrangement? Ja, trenger dere rett og slett litt inspirasjon.

Det er mye å tenke på når et festlig arrangement skal gå av stabelen. Fra den første idéen om å gjøre noe hyggelig for bedriften – til endelig resultat, som både skal imponere og engasjere. 

Med Event.no på laget får dere en gjeng med lang erfaring fra all slags arrangementer – og som er eksperter på skreddersøm.

Kontakt oss for en uforpliktende prat, og la oss finne ut hvordan vi kan gjøre deres neste arrangement helt uforglemmelig.

Ta kontakt, da!

 

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

FirmaarrangementFirmaarrangementFirmaarrangementFirmaarrangementFirmaarrangementFirmaarrangementFirmaarrangementFirmaarrangementFirmaarrangementFirmaarrangementFirmaarrangementFirmaarrangement

Dekor og design

Dekor og design

La det første du ser bli det siste du glemmer. Dekor er en elegant måte å sette stemning på, og en effektiv metode å bygge opp under budskapet dere ønsker å kommunisere. Hvordan dere dekorerer lokalet kan kanskje virke som en overfladisk og triviell detalj i et ellers komplisert hav av arbeidsoppgaver. Dekor er likevel en viktig, og svært effektiv måte å snakke med deltakerne på – enten det er ansatte eller kunder.

Les mer
Studioproduksjon

Studioproduksjon

Å framstå profesjonelle på skjerm er ikke enkelt. De som ser på er vant til høy kvalitet, og det er stadig konkurranse om seernes oppmerksomhet. En velprodusert studioproduksjon er et digitalt arrangement som kan gi dere et fortrinn i akkurat den konkurransen. Kombiner det med velproduserte innslag og en stram regi, så har dere noe som vil engasjere både kunder og ansatte.

Les mer
Teambuilding aktiviteter

Teambuilding aktiviteter

Lek og moro, eller blodig alvor? Event.no tilbyr teambuilding aktiviteter for store og små grupper; fra enkle leker til store utfordringer! Med skreddersydde aktiviteter kan vi tilpasse en hyggelig opplevelse for alle deltakere. Lagkonkurranser, sjokoladeopplevelser, kokketeater, seiling, rappelleringsutfordringer – vi tilpasser aktivitetsnivået etter deres ønske!

Les mer

Skal vi ta en kaffe?

Kick off, jubileum, konferanse, møte, digitalt arrangement, studioproduksjon, firmaarrangement, firmatur, julebord eller sommerfest. Uansett hva du ønsker å arrangere vil en prat med oss være det beste stedet å begynne.

Ta kontakt, så tar vi en kaffe og en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg.