Kick off

Et kick off er litt som en snarvei for å skape samhold i gruppa. Er det ikke da deilig at samarbeidet innad i bedriften går av seg selv? Når synergiene sitter, som de sier i konsulentbransjen.

Vel, slikt kommer ikke av seg selv. Det kommer av ansatte som kjenner hverandre og stoler på hverandre. Det kommer av at de ansatte drar i samme retning.

Ved å la de ansatte bli kjent med hverandre på en ny måte, dele opplevelser – og kanskje til og med oppleve mestring sammen – er det en god mulighet for at produktiviteten går opp, og at eventuell dårlig stemning forsvinner.

Et kick off kan være så mye. Alt fra en hyggelig fest som motiverer de ansatte, til firmatur med overnatting og aktiviteter. La oss sammen finne ut hva som passer best for akkurat din bedrift.

Kontakt oss for en uforpliktende prat om hvordan vi skal sparke din bedrift i gang.

Ta kontakt, da!

 

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

Kick offKick offKick offKick offKick offKick off

Teambuilding aktiviteter

Teambuilding aktiviteter

Lek og moro, eller blodig alvor? Event.no tilbyr teambuilding aktiviteter for store og små grupper; fra enkle leker til store utfordringer! Med skreddersydde aktiviteter kan vi tilpasse en hyggelig opplevelse for alle deltakere. Lagkonkurranser, sjokoladeopplevelser, kokketeater, seiling, rappelleringsutfordringer – vi tilpasser aktivitetsnivået etter deres ønske!

Les mer
Påmeldingssystem

Påmeldingssystem

Event.no tilbyr påmeldingssystem for digitale og fysiske arrangementer. Vi skreddersyr påmeldingssystemet raskt og enkelt, tilpasset konferanser, reiser og events.

Les mer
Firmatur Norefjell

Firmatur Norefjell

Livet er best ute, sies det. Og det synes vi i Event.no også. På vår villmarkscamp på Norefjell tilbyr vi en unik Camp-opplevelse, og skreddersyr din firmatur. Her trenger dere ikke drasse med dere telt, primus og pølser i termos for den ekte villmarksfølelsen.  På dagtid arrangeres teambuilding aktivitet og flotte opplevelser i ute vakker natur. På kveldstid fortsetter opplevelsene innendørs med underholdning, stemningsfull middag og egne Camp-menyer, på Norefjell Ski og Spa.  Norefjell som destinasjon har fått utmerkelse som bærekraftig reisemål, og fikk i 2021 tildelt Merket for Bærekraftig Reisemål av Innovasjon Norge.

Les mer

Skal vi ta en kaffe?

Kick off, jubileum, konferanse, møte, digitalt arrangement, studioproduksjon, firmaarrangement, firmatur, julebord eller sommerfest. Uansett hva du ønsker å arrangere vil en prat med oss være det beste stedet å begynne.

Ta kontakt, så tar vi en kaffe og en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg.