Tromsø

Mange kaller Tromsø «Nordens Paris», vi kaller den heller «den arktiske hovedstaden». For ja, på firmatur til Tromsø kan du oppleve byliv, shopping og uteliv. Men du kan også oppleve arktisk natur, autentisk nordnorsk kultur og – hvis du reiser mellom august og april – det spektakulære nordlyset.

Legger du din firmatur hit, lager vi et opplegg som kombinerer aktiviteter og matopplevelser i selve byen med spektakulære naturopplevelser i områdene rundt. 

Tromsø nås også enkelt med fly fra de fleste norske byer, så her blir det lite reising – og mye moro.

Ta kontakt, så skreddersyr vi et morsomt og aktivt program for akkurat din bedrift.

Ta kontakt, da!

 

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

Firmatur TromsøFirmatur TromsøFirmatur TromsøFirmatur TromsøFirmatur TromsøFirmatur TromsøFirmatur TromsøFirmatur TromsøFirmatur TromsøFirmatur TromsøFirmatur TromsøFirmatur TromsøFirmatur TromsøFirmatur TromsøFirmatur TromsøFirmatur TromsøFirmatur TromsøFirmatur TromsøFirmatur TromsøFirmatur TromsøFirmatur Tromsø
Foto 1: Yngve Ask - Nordnorge.com,
Foto 2: Yngve Olsen Såbbe - Nordnorge.com,
Foto 4: Konrad Konieczny - Nordnorge.com,
Foto 5: Gaute Bruvik - Nordnorge.com,
Foto 7: Frank Andreassen - Nordnorge.com,
Foto 10: Bård Løken - Nordnorge.com,
Foto 11: Konrad Konieczny - Nordnorge.com,
Foto 12: Arthur Arnesen - Nordnorge.com,
Foto 13: Bård Løken - Nordnorge.com,
Foto 14: Shigeru Ohki - Nordnorge.com,
Foto 16: Yngve Ask - Nordnorge.com,
Foto 20: Anita Brendeløkken - Nordnorge.com

Firmatur Lofoten

Firmatur Lofoten

Hvis du lukker øynene og tenker på et postkort fra Norge – selve glansbildet av landet – er sjansen stor for at det er Lofotens fjell, fjorder og fiskevær som flimrer for øynene dine. En firmatur til Lofoten byr på fantastiske opplevelser. Det er ikke rart at Lofoten lenge har vært en turistyndling for utlendinger – og i stadig økende grad en favoritt blant nordmenn også. Den rå naturen innbyr nemlig til en hel haug spennende aktiviteter. Fjellklatring, fjordrafting og fiske – kombinert med midnattssol og kortreiste matopplevelser i verdensklasse.

Les mer
Firmatur Svalbard

Firmatur Svalbard

En firmatur til Svalbard er en opplevelse for livet. Dette er destinasjonen for dere som ønsker å oppleve det mest eksotiske Norge har å by på. Vi liker å si at Svalbard er det arktiske nord som du alltid har drømt om, med sine dramatiske isbreer og snødekte fjelltopper. Denne vakre naturen ønsker vi å introdusere dere for.

Les mer
Firmatur Alta & Kautokeino

Firmatur Alta & Kautokeino

Hva med en firmatur til Finnmark? Alta beskrives ofte som «Porten til Finnmark», og det forstår vi godt. Byen er idyllisk plassert ved kysten – omtrent så langt nord du kommer deg på det norske fastlandet. Kautokeino er på sin side plassert et par timer lenger sør – mye lenger inn i landet. Her kan du oppleve Finnmarksvidda i all sin prakt. Hvis dette ikke er steder du har tenkt på å legge firmaturen – la oss plante idéen i hodet ditt.

Les mer
Firmatur Norefjell

Firmatur Norefjell

Livet er best ute, sies det. Og det synes vi i Event.no også. På vår villmarkscamp på Norefjell tilbyr vi en unik Camp-opplevelse, og skreddersyr din firmatur. Her trenger dere ikke drasse med dere telt, primus og pølser i termos for den ekte villmarksfølelsen.  På dagtid arrangeres teambuilding aktivitet og flotte opplevelser i ute vakker natur. På kveldstid fortsetter opplevelsene innendørs med underholdning, stemningsfull middag og egne Camp-menyer, på Norefjell Ski og Spa.  Norefjell som destinasjon har fått utmerkelse som bærekraftig reisemål, og fikk i 2021 tildelt Merket for Bærekraftig Reisemål av Innovasjon Norge.

Les mer

Skal vi ta en kaffe?

Kick off, jubileum, konferanse, møte, digitalt arrangement, studioproduksjon, firmaarrangement, firmatur, julebord eller sommerfest. Uansett hva du ønsker å arrangere vil en prat med oss være det beste stedet å begynne.

Ta kontakt, så tar vi en kaffe og en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg.