Firmatur til Praha

Dra på firmatur til Praha; en by med mye historie, som er oppført på UNESCOs liste over verneverdige områder. 
Severdigheter er det med andre ord flust av. I en slik by er det like enkelt å finne inspirasjon til et spennende program, som det er vanskelig å begrense seg.

Vi har lang erfaring med å ta med kunder på firmatur til Praha, og garanterer derfor et opplegg som matcher det som står på ønskelista. Dere får spise på de mest spennende restaurantene og sove på de hyggeligste hotellene. 

Totalt flyutslipp Oslo Gardermoen - Praha t/r per person 218 KG CO2 (SAS kalkulator)

Ta kontakt, da!

 

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

Firmatur PrahaFirmatur PrahaFirmatur PrahaFirmatur PrahaFirmatur PrahaFirmatur PrahaFirmatur PrahaFirmatur PrahaFirmatur PrahaFirmatur PrahaFirmatur PrahaFirmatur PrahaFirmatur PrahaFirmatur PrahaFirmatur PrahaFirmatur PrahaFirmatur PrahaFirmatur PrahaFirmatur PrahaFirmatur Praha

Firmatur Amsterdam

Firmatur Amsterdam

Gjør deres firmatur til Amsterdam til en opplevelse for deg og dine kollegaer – reis til en spennende og trendy by. Lett å ankomme, vanskelig å forlate. Amsterdam har puls som en storby og sjarm som en idyllisk småby. 

Les mer
Firmatur Krakow

Firmatur Krakow

Legg deres firmatur til Krakow; en historisk by full av sjel. Krakow er en av Europas vakreste byer og passer som hånd i hanske til firmaturer, teambuilding og events.

Les mer
Firmatur København

Firmatur København

Hva med en firmatur til København? Byen som flere ganger er blitt kåret til verdens beste by å leve i. Ikke verst utgangspunkt, det vel? Så la oss by dere på et smørrebrød av faglig kompetanse, kreativitet og stort engasjement.

Les mer
Firmatur Split

Firmatur Split

Legg deres firmatur til Split; en by som fyller på kompetanse-, kultur- og d-vitaminlageret. Rik kulturhistorie? Check. Koselig gamleby? Check. Kystlinje ut mot deilige Adriaterhavet? Check.

Les mer
Firmatur Island

Firmatur Island

Bli med på en firmatur til Island, ulikt alt annet! Magiske Island vil sette spor som sent viskes vekk. Vi har nettverket, samarbeidspartnerne og idéene som skal til for å skape unike opplevelser i Reykjavik.

Les mer
Firmatur Alicante

Firmatur Alicante

Legg deres firmatur til Alicante; en spansk by full av overraskelser. Rik kulturhistorie? Check. Koselig gamleby? Check. Strandliv i Middelhavet? Check. Gode flyforbindelser? Check Vi har nettverket, samarbeidspartnerne og idéene som skal til for å skape god stemning i Spania på deres neste firmatur.

Les mer
Firmatur Tallinn

Firmatur Tallinn

Firmatur til Tallinn byr på mange gode opplevelser. Europas miljøhovedstad 2023, kort reisevei, fantastisk gamleby, postindustrielle bydeler, flotte hoteller, gode spisestedet og spennende historie, er bare noe av det som gjør Tallinn til en våre mest anbefalte og populære destinasjoner.

Les mer

Skal vi ta en kaffe?

Kick off, jubileum, konferanse, møte, digitalt arrangement, studioproduksjon, firmaarrangement, firmatur, julebord eller sommerfest. Uansett hva du ønsker å arrangere vil en prat med oss være det beste stedet å begynne.

Ta kontakt, så tar vi en kaffe og en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg.