Firmatur til Alicante

Legg deres firmatur Alicante; en spansk by full av overraskelser.
Gunstige flyforbindelser og deilige temperaturer, gjør Alicante til et populært reisemål for firmaturer.

Visste du også at Alicante som by har forpliktet seg fremover til å gjøre byen til en referanse innen bærekraft, samt et et bedre sted for innbyggere og turister? Dette gjelder alt fra økologisk ris i Paella til infrastruktur i byen. Vi hjelper dere med å finne aktiviteter og restauranter som er opptatt av å ta vare på miljøet. 

Vi har nettverket, samarbeidspartnerne og idéene som skal til, for å skape god stemning og minneverdige opplevelser, på deres neste firmatur til Alicante. 

Totalt flyutslipp Oslo Gardermoen - Alicante t/r per person 368 KG CO2 (SAS klimakalkulator)

Ta kontakt, da!

 

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Du må fylle i denna

Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

Firmatur AlicanteFirmatur AlicanteFirmatur AlicanteFirmatur AlicanteFirmatur AlicanteFirmatur AlicanteFirmatur AlicanteFirmatur AlicanteFirmatur AlicanteFirmatur AlicanteFirmatur AlicanteFirmatur AlicanteFirmatur Alicante

Firmatur Amsterdam

Firmatur Amsterdam

Gjør deres firmatur til Amsterdam til en opplevelse for deg og dine kollegaer – reis til en spennende og trendy by. Lett å ankomme, vanskelig å forlate. Amsterdam har puls som en storby og sjarm som en idyllisk småby. 

Les mer
Firmatur Krakow

Firmatur Krakow

Legg deres firmatur til Krakow; en historisk by full av sjel. Krakow er en av Europas vakreste byer og passer som hånd i hanske til firmaturer, teambuilding og events.

Les mer
Firmatur København

Firmatur København

Hva med en firmatur til København? Byen som flere ganger er blitt kåret til verdens beste by å leve i. Ikke verst utgangspunkt, det vel? Så la oss by dere på et smørrebrød av faglig kompetanse, kreativitet og stort engasjement.

Les mer
Firmatur Praha

Firmatur Praha

Dra på firmatur til Praha; en by med mye historie, som er oppført på UNESCOs liste over verneverdige områder. Severdigheter er det med andre ord flust av. I en slik by er det like enkelt å finne inspirasjon til et spennende program, som det er vanskelig å begrense seg.

Les mer
Firmatur Split

Firmatur Split

Legg deres firmatur til Split; en by som fyller på kompetanse-, kultur- og d-vitaminlageret. Rik kulturhistorie? Check. Koselig gamleby? Check. Kystlinje ut mot deilige Adriaterhavet? Check.

Les mer
Firmatur Island

Firmatur Island

Bli med på en firmatur til Island, ulikt alt annet! Magiske Island vil sette spor som sent viskes vekk. Vi har nettverket, samarbeidspartnerne og idéene som skal til for å skape unike opplevelser i Reykjavik.

Les mer
Firmatur Tallinn

Firmatur Tallinn

Firmatur til Tallinn byr på mange gode opplevelser. Europas miljøhovedstad 2023, kort reisevei, fantastisk gamleby, postindustrielle bydeler, flotte hoteller, gode spisestedet og spennende historie, er bare noe av det som gjør Tallinn til en våre mest anbefalte og populære destinasjoner.

Les mer

Skal vi ta en kaffe?

Kick off, jubileum, konferanse, møte, digitalt arrangement, studioproduksjon, firmaarrangement, firmatur, julebord eller sommerfest. Uansett hva du ønsker å arrangere vil en prat med oss være det beste stedet å begynne.

Ta kontakt, så tar vi en kaffe og en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg.